Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00

Waarom beterdrukwerk.nl

Kwaliteit

Het door u gekozen product, met de juiste materiaalsoort. In de gewenste afmeting én op tijd geleverd! Alles, zoals u het hebben wilt. Daar doen we het voor!

Betrouwbaar

Afspraak = Afspraak! Efficiënt werken en slim combineren resulteert in het nakomen van onze afspraken en aantrekkelijke prijzen. En dat is mooi, want daar profiteert u van!

Persoonlijk

Nog steeds zijn wij de vertrouwde 'drukker om de hoek'. Persoonlijke service via diverse kanalen, unieke aftersales en vaste contactpersonen bewijzen dit. Wij maken graag tijd voor u, altijd en overal.

Gratis handmatig bestand controle

Wij controleren gratis of uw bestanden de juiste resolutie hebben, in het juiste kleurschema (CMYK) opgemaakt zijn, het juiste formaat en voldoende marge hebben en of uw bestanden cPDF compatibel zijn. Beterdrukwerk.nl is niet verantwoordelijk voor fouten met betrekking tot spelling, verkeerde vouwlijn, inhoud en eventueel foutief geplaatste afbeeldingen. Wanneer uw bestanden niet correct zijn, ontvangt u hiervan een e-mail.

Gratis en neutraal verzonden

Geen verborgen kosten. Bij Beterdrukwerk.nl is gratis bezorging ook echt gratis. Alle bestellingen bij Beterdrukwerk.nl worden altijd blanco en zorgvuldig verpakt verzonden. Bent u een grafisch bedrijf, grafisch ontwerper, reclamebureau of DTP professional. Beterdrukwerk.nl bezorgt alles direct blanco naar uw klant. Dat betekent: snel drukwerk, zonder een tussenstop, direct bij uw klant!

Veilig betalen op uw eigen manier

Bij Beterdrukwerk.nl kunt u op verschillende manieren betalen. Via bankoverschrijving en achteraf betaling.

Eigen opmaakteam

Geen design? Geen stress! Beterdrukwerk.nl werkt samen met grafische artiesten die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van een huisstijl of het vormgeven van een campagne. Wij brengen u graag in contact. Kleine aanpassingen aan een bestand of DTP werkzaamheden worden in orde gemaakt door ons eigen opmaakteam. Nooit meer problemen met bestanden, wij maken het in orde!